Indremedisin

Indremedisin er en samlebetegnelse som dekker over fagområder som blant annet hud-, hjerte-, hormon-, nerve-, nyre-, urinveis-, mage-/tarm- og infeksjonssykdommer. Vi har god kompetanse og lang erfaring på indremedisin, samt kontakt med spesialister som bistår med sin kompetanse når det er nødvendig.

Opplever ditt dyr symptomer som slapphet, oppkast, redusert appetitt eller smerter bør du oppsøke en dyreklinikk som tilbyr indremedisinsk diagnostisering og behandling.

Vi foretar grundige indremedisinske undersøkelser på dyr. En slik kan bestå av for eksempel blodprøver, urinprøver, ultralyd eller røntgen og gir viktig informasjon vedrørende dyrets helsetilstand.

Vårt kompetente team av veterinærer og dyrepleierere/assistenter har erfaring og kunnskap som sørger for en rask og god indremedisinsk diagnostisering. Med andre ord kan vi med vår lveterinærfaglige kunnskap effektivt velge den undersøkelsen som gir størst sannsynlighet for en korrekt diagnose.

Narvik Dyreklinikk har nye, moderne lokaler med alt nødvendig utstyr for å praktisere indremedisin for dyr etter høye kvalitetskrav. Har du spørsmål vedrørende indremedisin er det bare å ta kontakt.

Velkommen til oss!